Medarbejderinformation

På denne side kan du finde generel information der kan berøre din ansættelse her hos os. Vi har også samlet lidt nyttig viden omkring hvilke myndigheder, som er gode at kontakte, i forbindelse med almene forespørgsler.

Ofte stillede spørgsmål

Her er en samling af de mest stillede spørgsmål fra vores medarbejdere, vedr. deres ansættelse. alle informationer er med forbehold for ændringer og vi referer altid til de respektive myndigheders informationskanaler. Derudover vil man i bunden af siden kunne finde HORESTA overenskomsten, og downloade den.

Med hensyn til personlige skatteforhold såsom skattekort, personligt fradrag med mere. Skal man altid kontakte skattemyndighederne direkte, da de er de eneste der har mulighed for at assistere med disse problemer. Man kan kontakte skat på deres hjemmeside www.skat.dk eller på telefon +45 72 22 28 28. 

Godt at vide:

– Altid dobbelttjek ens forskudsopgørelse, så ens personlige fradrag er korrekt
– Dobbelttjek løbende ens skattekort, så trækprocent og fradrag er korrekt

Vidste du at vi betaler for at du som medarbejder i Specialised ApS, har en sundhedsordning? Det vil sige, at du har et gratis medlemskab til Pension Danmarks sundhedsordning, som du bl.a. kan bruge til forebyggelse, hurtig behandling, massage, genoptræning, hjælp og rådgivning i forbindelse med sygdom samt skader og meget mere.

Det er underordnet om uheldet sker i forbindelse med arbejdet eller i fritiden, du kan med fordel gøre brug af sundhedsordningen alligevel, og derved få den hjælp du har brug for. 

  • Hvad koster det?    –   0 kr. 
  • Hvad kan den f.eks. bruges til?   –   professionel vejledning, hjælp og behandling

Denne ordning er beregnet til at du kan få den bedste og mest effektive behandling uden at skulle bekymre dig om økonomien.

Få mere information via. linkene herunder

Ferien skal afholdes i det følgende ferieår der går fra 1. maj til 30. april. Man kan altid se sine optjente feriepenge, samt ansøge om sine feriepenge via. borger.dk derudover kan man læse mere om de officielle regler om ferie i overenskomsten (link længere nede). 

Feriefridagenes optjening følger ferieåret. 

Ansatte med 3 måneders anciennitet har ret til 1 feriefridag.
Ansatte med 6 måneders anciennitet har ret til 4 feriefridage.
Ansatte med 9 måneders anciennitet har ret til i alt 5 feriefridage pr. år.

Feriefridagene planlægges med sin nærmeste leder. 

For at blive ansat hos Specialised ApS, kræver vi at du har en ren straffeattest. Den kan du rekvirere, hvis du har nemID, via. borger.dk eller på alle politistationer. 

Ved ansættelse udleverer vi vores personalehåndbog, der indeholder de nuværende reglementer og retningslinjer for Specialised ApS, ønsker man en kopi af personalehåndbogen, skal man henvende sig til sin nærmeste overordnede. 

Hvis du lige er flyttet til Danmark og endnu ikke har ansøgt om opholdstilladelse, fået CPR nr. eller bankkonto kan du ansøge eller finde gyldig information via. nyidanmark.dk

Som nævnt er vi en del af HORESTA overenskomsten og lever op til den. Derfor vil du her kunne finde linket til den gældende overenskomst hvor du kan downloade din egen kopi. Klik her for at gå til HORESTAS hjemmeside, klik her for at downloade hoteloverenskomsten direkte.

+ 45 48 14 44 38

|

Industriholmen 82, 2650 Hvidovre

|

info@specialised.dk