Serviceydelser

Vi tilbyder et bredt udvalg af serviceydelser og varetager alle slags rengøringsopgaver. Alle vores tilbud er skræddersyede rengøringsløsninger, som passer netop til jeres opgave.

Find den serviceydelse du ønsker og få et tilbud med på vejen

Hotelrengøring

Hos Specialised er vi eksperter i hotelrengøring men udfører alle former for rengøring og for alle hoteltyper. Alle vores services er skræddersyet til jeres hotel for en fair pris. Med os som jeres rengøringspartner, får i en professionel rengøringsservice, som sikrer en god oplevelse for jeres gæster.

Hoteltyper

Hos Specialised kan vi tilbyde effektiv rengøring på alle typer af hoteller. Vi varetager i øjeblikket rengøring for alle slags hoteller, lige fra store hoteller og hostels, til mindre hoteller og konferencehoteller. 

Vinduespolering

For dig der ønsker en ekstra service. Vi udfører kvalitets vinduespolering med aftørring af kanter. Vinduespoleringen kan ligesom vores andre services, fastsættes i intervaller efter behov og løbende justeres. Få skinnende rene vinduer til en yderst konkurrencedygtig pris! 

Slutrengøring

Har håndværkerne svinet for meget, eller trænger du bare til en ordentlig omgang oprydning og rengøring efter et byggeprojekt? – Slutrengøring er med til at forvandle et byggeprojekt til et færdigt produkt. Vi sørger altid for at afslutte rengøringen til aftalt tid, så projektet er helt klar til aflevering. Vi fjerner byggestøv, afkalker badeværelser, polerer vinduer og udfører grundig rengøring af alle overflader, når byggeriet er færdigt. 

Hovedrengøring af hotel

Trænger dit hotel lige til en ekstra hånd undervejs i sæsonen, ser paneler og gulvtæpper lidt slidte ud, så prøv vores hovedrengøring. Hovedrengøringen er mere omfattende end den daglige rengøring, og sørger for skidt og støv på de ikke så tilgængelige steder  bliver fjernet. Vi tilbyder effektiv hovedrengøring udført af uddannet rengøringspersonale, som efterlader jeres hotel skinnende rent, fra kælder til kvist. 

Nanobehandling

Kommer snart

Få et tilbud!
Udfyld nedenstående formular, så vi kan give dig et skræddersyet tilbud på din opgave.
Vælg hvilken serviceydelse du ønsker at få et tilbud på. Eller beskriv opgaven i tekstboksen nedenfor.
Vedhæft gerne en detaljeret beskrivelse af opgaven som .pdf.

+ 45 48 14 44 38

|

Industriholmen 82, 2650 Hvidovre

|

info@specialised.dk