Hvorfor os?

Fordelen ved at outsource housekeepingsafdelingen til os er bekvemmelighed, besparelse og fleksibilitet. Vi tilbyder kvalitetsrengøring udført af vores uddannede medarbejdere

Besparelse og bekvemmelighed

Der er klare fordele ved at lade os stå for rengøringen på dit hotel. Dette er en mulighed for at reducere jeres omkostninger på rengøring, samt overlade ansvaret for rengøringen til specialisterne, så i kan holde fuldt fokus på at drive hotellet. Da vi er eksperter indenfor hotelrengøring, garanterer vi en høj standard af rengøring på jeres hotel eller hostel. Ved at overlade rengøringen til os, vil det derfor være muligt for jer at spare på omkostningerne og sikre den kvalitet af rengøringen, som jeres gæster fortjener. Fordelene ved at outsource rengøringen af jeres hotel eller hostel til os, er bekvemmelighed og besparelse. Dette vil give yderligere fleksibilitet af rengøringen, da i ikke vil have fast lønnet personale ansat, men kan opskalere og nedskalere arbejdskraft efter jeres behov, da i kun betaler for de ydelser der udføres. Samtidig vil vi kunne udføre arbejdet billigere og mere effektivt, da vores personale er eksperter i hotelrengøring og derfor kan nå at fuldføre rengøringsopgaverne på mindst mulig tid.

Tillid og fleksibilitet

Hos Specialised er vi fleksible i vores service og tilbyder præcis hvad i har brug for på jeres hotel eller hostel. Vi tilpasser derfor vores tilbud og priser efter jeres behov. Vi tror på at en gennemskuelig og transparent prissætning skaber tillid og vi holder altid hvad vi lover. Vi tror på at et langsigtet samarbejde mellem os og jeres hotel, vil gavne begge parter og vi garanterer at levere et professionelt rengøringsarbejde hele vejen igennem.

Miljøvenlig rengøring

Hos Specialised passer vi på miljøet, når vi gør rent. Miljøvenlighed i hotelbranchen er et stigende fokus, og vi er opsatte på at gøre alt hvad vi kan for at bidrage til miljøvenligheden. Det handler ikke kun om hvordan gæsterne vælger at anvende de samme håndklæder flere dage eller at spare på vandet. I rengøringsbranchen bruges der mange skadelige kemikalier, men hos Specialised tager vi aktion for at passe på miljøet. Derfor benytter vi kun miljøvenlige rengøringsmidler og vores medarbejdere er uddannede i at anvende dem korrekt, for at minimere unødigt forbrug. Et valg af Specialised er derfor også et valg om miljøvenlighed og et bidrag til en grønnere fremtid.

Ved brug af moderne udstyr, bruger vi mindre kemi, hvilket bidrager til en bedre verden for os alle og samtidigt skåner vores medarbejdere, så deres arbejdsmiljø forbedres. Vi kan derfor minimere behovet for at indsætte afløsere på hotellet ved sygdom. Som en del af vores hotelrengøringsuddannelse får medarbejderne samtidigt en grundlæggende viden om kemi, i forhold til PH- og dH-værdier, viden om rengøringsmidlers sammensætning, hvorfor og hvordan de virker m.v., således at vi altid er i stand til at foretage en korrekt dosering, hvilket dels sikrer en altid høj kvalitet af rengøringen og dels sikrer, at vi passer på miljøet, da vi dermed ikke overforbruger rengøringsmidlerne.

Socialt ansvar - CSR

Hos Specialised er det vigtigt for os at følge gældende regler og overenskomst for branchen. Vi tror på åbenhed omkring prisstrukturen og er konkurrencedygtige, uden at gå på kompromis med lovgivning og etik. Hos Specialised er der rene linjer overalt og sikrer at pris, kvalitet og miljø hænger rigtigt sammen.

Vi prøver at tage vores del af det sociale ansvar i samfundet, og har derfor opbygget et fremragende samarbejde med landets jobcentre og kommuner. Vi gør alt hvad der står i vores magt, for at hjælpe folk i beskæftigelse hos Specialised. Dette omfatter selvfølgelig også nye tilflyttere til Danmark, som gerne vil i arbejde og ønsker at specialisere sig indenfor rengøring hos os. Derfor er vi en international arbejdsplads, hvor der både snakkes dansk og engelsk, og hvor vi byder folk fra alle kulturer velkommen.

Uddannelse af medarbejdere

Hos Specialised mener vi at ordentlig rengøring og arbejdsglæde hænger sammen, og det er vores opgave at skabe trygge rammer og et tillidsfuldt miljø for alle vores medarbejdere. Vi ved at vores vigtigste ressource er vores medarbejdere. Derfor er vi opsatte på at tilbyde vores medarbejdere, den rette uddannelse og muligheden for at udvikle sig. Vi har i den forbindelse samarbejdet med TEC om en skræddersyet hotelrengøringsuddannelse, hvilket giver vores medarbejdere muligheden for at udvikle sig yderligere, til glæde og gavn for alle på hotellerne.

Muligheden for at uddanne vores medarbejdere, sikrer at i får landets bedste rengøringspersonale til at passe jeres hotel. Målet med uddannelsen er, at vores medarbejdere får en grundig viden og kunnen i brugen af det moderne rengøringsudstyr, som både er miljø- og ergonomisk korrekt. Vi investerer løbende i det nyeste udstyr, selvom man ellers sædvanligvis ser ældre og mindre miløvenligt udstyr anvendt i branchen. 

+ 45 48 14 44 38

|

Industriholmen 82, 2650 Hvidovre

|

info@specialised.dk